Resmileşti: Yeni Mortal Kombat filmi, küçüklere göre değil!

mortal kombat

Mortal Kombat, kanlı yapısı ve Fatality’leriyle hem oyun hem de sinema severleri adeta ekranlara kitlemeyi hedefliyor.

Warner Bros. ve New Line Cinema, görünüşe göre sözlerini tuttu. Bu yeni filmin oldukça şiddetli ve ayrıca pek çok Fatality’le geleceği söyleniyordu. Yayınlanan fragman itibarıyla tabii ki bir nebze bilgi sahibi olduk. Şimdi de MPAA, yani Amerikan Sinema Filmleri Derneği’nden bir bilgi geldi ve filmin “R”, yani “Yetişkinler için” derecelendirmesini aldığını öğrenmiş olduk.

Fatality’ler, Mortal Kombat evreninde, her karakterin kendine özgü hareketleriyle oluşturduğu ve artık ölmek üzere olan düşmanına yaptığı bitirici hamleler anlamına geliyor. Bu hamleler, görsel detayları itibarıyla zaman zaman tartışmalara yol açmış olsa da MK için çoktan “tanımlayıcı kimlik” halini aldı bile.

Filmin yönetmeni olan Simon McQuoid, bir süre önce verdiği bir röportajda, “Şimdiye kadar hazırlanmış en iyi dövüş sahnelerinden bazılarına bu filmde sahibiz. Tabii ki bu, oyuncular ve yapım ekibinin katkılarıyla gerçekleşti” demişti.

Resmileşti: Yeni Mortal Kombat filmi, küçüklere göre değil!

Bir bilgi de müzik tarafında verelim isterseniz. Orijinal Mortal Kombat filmini izlememiş olsanız bile muhtemelen “Techno Syndrome” müziğini duymuşsunuzdur. İşte bu klasik çalışma, yeni filmde de olacak, tabii ki yenilenmiş haliyle. Yeni çalışmanın arkasındaki isim ise, Dunkirk, IT 2017 ve Blade Runner2049 gibi filmlerde de çalışmış olan Benjamin Wallfisch.

Mortal Kombat filmi, 16 Nisan itibarıyla Amerika’da vizyona girecek. Film, sinema salonlarının yanında HBO Max üzerinden de aynı gün izleyicilerle buluşacak.

Logitech MX Anywhere 3 kablosuz mouse ile her zemine uygun deneyim