Mortal Kombat animasyon filmi fragmanı sonunda yayınlandı!

mortal kombat animasyon filmi

En kanlı oyunlardan bir tanesi olarak bilinen Mortal Kombat animasyon filmi fragmanı ile büyük dikkat çekmeyi başarıyor.

Şiddet ve kanlı sahnelerin çok bol kullanıldığı Mortal Kombat animasyon fragmanı ile heyecan yaratıyor. Yıllara direnen oyun yeni bir fragman ile hayranlarının karşısına geçti. Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge olarak bilinen animasyon filmi şiddetin dozunu biraz daha arttırdı. 17 yaş sınırı getirilen fragmanda korku dolu anlar ve yoğun şiddet ile anılıyor. Animasyon filmi olarak eleştirmenlerden de son derece olumlu yorumlar geliyor. İlk gösterime girdiğinde önemli bir izlenme yakalayacağı yapılan tahminler arasında.

Mortal Kombat animasyonu yakında izleyiciyle buluşacak

Scorpion, Raiden, Liu Kang, Sub-Zero, Sonya, Johnny Cage gibi karakterlerin yer aldığı bu fragman çok izlenenlerden bir tanesi oldu. Warner Bros. bünyesinde yapılan Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge animasyonlu dövüş sanatları filmi olarak biliniyor.

mortal kombat animasyon filmi fragmanı

Dijital platformlarda 12 Nisan 2020 tarihinde yayınlanacak olan bu film, farklı versiyonlar ile yayınlanacak. 28 Nisan 2020 tarihinde Blu-Ray ve 4K Ultra HD versiyonlar da kullanıldı. Bol kanlı sahnelerin neredeyse ilk dakikalardan itibaren başladığını söyleyebiliriz. Oyunun neredeyse bütün video paylaşımlarında aynı kanlı ve şiddet dolu sahnelerin yer aldığını söylemek mümkün.

Mortal Kombat 11 Spawn karakteri için oynanış videosu yayınlandı

Avatar: Son Hava Bükücü, Thundercats, Mike Tyson Mysteries, The Looney Tunes Show’dan bilinen Ethan Spaulding yönetmen koltuğunda yer aldı. Mortal Kombat animasyon filmleri Dünya çapında çok beğeniliyor ve giderek şiddet dozu arttırılıyor. Sizce bu film serileri izlenmeye değer mi? Videoyu izledikten sonra fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.