Mortal Kombat X Çıkış Tarihi Açıklandı

Mortal Kombat X Çıkış Tarihi Açıklandı

Mortal Kombat serisini yeni nesile taşıyacak olan Mortal Kombat X için meraklı bekleyiş sürerken, oyunun çıkış tarihi Warner Bros tarafından açıklandı.

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en popüler dövüş serileri arasında yer alan Mortal Kombat‘ın uzun süredir devam beklenen devam oyunu Mortal Kombat X, Haziran aynıda resmi olarak duyurulmuş ve aynı ay içerisinde düzenlenen E3 2014 kapsamında da oyun dünyasına tanıtılmıştı. Mortal Kombat serisini yeni nesile taşıyacak olan Mortal Kombat X serinin hayranları tarafından ilgiyle karşılandı ve 2015’in en merak edilen oyunları arasında yerini aldı.

Mortal_Kombat_X

NetherRealm Studios tarafından yapımına devam edilen Mortal Kombat X için meraklı bekleyiş devam ederken, Warner Bros tarafından yayınlanan resmi açıklamayla oyunun çıkış tarihi duyuruldu. Warner Bros’un açıklamasına göre PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak geliştirilen Mortal Kombat X, 14 Nisan 2015’te dünya genelinde satışa sunulacak.

Ayrıca oyun için ön sipariş veren kullanıcıların elde edeceği özel içeriklere de değinen Warner Bros, oyun için ön sipariş veren kullanıcıların Mortal Kombat‘ın klasikleşmiş karakterleri arasında yer alan Goro’yu oyunda kullanabileceğini açıkladı.

Watch Dogs İçin Yeni Ek Paket Duyuruldu