Mortal Kombat 1’den Jean-Claude Van Damme odaklı yeni fragman geldi

Jean Claude Van Damme mortal kombat 1

Mortal Kombat 1’den yayınlanan yeni fragman, Jean-Claude Van Damme’dan esinlenerek tasarlanan Johnny Cage karakterini gözler önüne seriyor.

Tüm zamanların en başarılı dövüş oyunu serileri arasında yer alan Mortal Kombat, çok yakında yepyeni bir oyunla oyun severlerin karşısına çıkacak. Seriyi sıfırlayıp yepyeni bir Mortal Kombat macerası başlatacak olan Mortal Kombat 1, 14 Eylül’de oyunseverlerle buluşacak. NetherRealm Studios tarafından geliştirilen oyun, serinin hayranlarını heyecanlandıracak pek çok yeniliğe sahip. Bu yeniliklerden biri de gerçek ya da kurgusal kişiliklerden esinlenen karakterler. Bildiğiniz gibi oyundan dün yayınlanan fragman, oyundaki karakterlerden birini ünlü oyuncu Megan Fox’un canlandıracağını göstermişti. Ancak oyunda yer alan tek ünlü isim Megan Fox olmayacak.

Hatırlarsanız oyun ilk tanıtıldığında, oyundaki Johnny Cage karekterinin Jean-Claude Van Damme’dan esinlenerek hazırlandığı duyurulmuştu. Jean-Claude Van Damme’dan esinlenerek hazırlanan bu yeni Johnny Cage’i, bugün yayınlanan yeni fragmanla detaylı bir şekilde görme şansı yakaladık. Oyunun çıkışına günler kala yayınlanan bu yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Mortal Kombat 1

Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Scorpion, Kitana, Mileena ve Sub-Zero gibi Mortal Kombat ile özdeşleşen karakterler Mortal Kombat 1’de önceki oyunlardan alışık olduğumuzdan çok daha farklı tasarımlarla karşımıza çıkacak. Yayınlanan bu yeni fragman da Johnny Cage’in tasarımında nasıl bir değişiklik yapıldığını gözler önüne seriyor. Ayrıca karakterin Van-Damme ile özdeşleşen bacak açma hareketini de kullanması dikkat çekiyor.

Öte yandan yeni Mortal Kombat oyunundaki karakter bunlarla sınırlı kalmayacak. Bildiğimiz Mortal Kombat karakterlerinin yanı sıra çeşitli film ve dizilerden sürpriz karakterler de oyunda yer alacak. Daha önce gelen bilgilere göre Mortal Kombat 1’de karşımıza çıkacak bu sürpriz karakterler arasında The Boys dizisinin kötüsü Homelander, ilk olarak Suicide Squad filminde karşımıza çıkan Peacemaker, ve Invincible dizisinin ana karakterlerinden Omni-Man de yer alacak.

14 Eylül’de çıkacak oyun Nintendo Switch, PlayStation 5, Windows PC ve Xbox Series X’e geliyor.

Apple, düşük maliyetli bir MacBook çıkarabilir