Mortal Kombat X’den Yeni Görüntüler Yayınlandı

Mortal Kombat Xden Yeni Görüntüler Yayınlandı

Mortal Kombat serisinin geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan yeni oyunu Mortal Kombat X’ten yeni ekran görüntüleri oyunseverlerle paylaşıldı.

Dünyanın en popüler dövüş oyunları arasında yer alan Mortal Kombat serisinin yeni oyunu Mortal Kombat X, geçtiğimiz hafta resmi olarak duyurulmuştu. NetherRealms stüdyosu tarafından geliştirilen oyun, şu sıralar düzenlenmkte olan E3 2014 kapsamında oyunseverlere detaylı olarak tanıtıldı ve oyundan ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Yayınlanan bu tanıtım videosuyla serinin hayranlarını heyecanlandırmayı başaran stüdyo, şimdi de oyundan yeni ekran görüntülerini oyunseverlerle paylaştı.

Mortal_Kombat_X (1)

Mortal Kombat hayranları için artık klasikleşmiş olan Sub-Zero ve Scorpion gibi karakterlerin yanı sıra yeni karakterleri de barındıracak olan Mortal Kombat X‘ten yayınalanan bu yeni görüntülerde, bu yeni karakterlerden bazılarını görme şansı yakalıyoruz. Resimlerde yer verilen yeni karakterler Ferra ve Torr ikilisi, böceğimsi görünümlü D’Vorah ve Aztec’li vahşi Kotal Kahn’dan oluşuyor. Mortal Kombat’ın klasik karakterlerinden Johnny Cage ve Sonya Blade’in kızı olan Cassie Cage de oyunun yeni karakterleri arasında yer alıyor ama yayınlanan bu görüntülerde kendisine yer verilmemiş. PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak hazırlanan Mortal Kombat X, 2015 yılında piyasaya sürülecek.

Mortal_Kombat_X (9)

GTA 5′in Yeni Nesile Geçişi Hakkında Yeni Detaylar