Mortal Kombat 2’nin çekimlerine başlandı

Mortal Kombat

2021 yılında izleyicilerle buluşan Mortal Kombat filminin devamı geliyor. Bir süredir hazırlık aşamasında olan Mortal Kombat 2’nin çekimlerine başlandı.

Şu sıralar Mortal Kombat hayranları için oldukça verimli bir dönemden geçiyoruz. Bildiğiniz gibi 2023, son yılların en dikkat çekici Mortal Kombat oyunu olan Mortal Kombat 1’in çıkışına sahne oldu. Sevilen dövüş oyunu serisini sıfırlayan bu yeni oyun, hem serinin hayranları hem de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılandı. Ancak Mortal Kombat serisine dair heyecan verici gelişmeler sadece oyun tarafında yaşanmıyor. Sinema tarafında da serinin hayranlarını sevindirecek gelişmeler yaşanıyor.

Hatırlarsanız 2021 yılında yeni bir Mortal Kombat filmi sinemaseverlerle buluşmuştu. Eski Mortal Kombat filmlerine kıyasla çok daha yüksek bir prodüksiyon kalitesine sahip olan bu yeni film öyle çok beğenilmedi belki ama kendi çapında iyi bir başarı yakaladı. Bu da devam filminin önünü açtı. Nitekim ilk filmin çıkışından kısa süre sonra devam filmi resmen duyuruldu. O günden beri hazırlık aşamasında olan Mortal Kombat 2, adım adım gerçeğe dönüşüyor. Hollywood’da projelerin önünü tıkayan oyuncu grevinin de sona ermesiyle birlikte, merakla beklenen Mortal Kombat 2’nin çekimlerine başlandı.

Mortal Kombat 2

Mortal Kombat’ın devam filmi, yine aynı ekip tarafından hayata geçiriliyor. Yönetmen koltuğuna bir kez daha Simon McQuoid’in oturduğu filmde ilk filmden pek çok ismi göreceğiz. Ancak yeni filmde onlara önemli bazı karakterler ve oyuncular da katılacak. Bunların başında ise Johnny Cage rolünde izleyeceğimiz Karl Urban geliyor. Son yıllarda The Boys dizisiyle adından söz ettiren Karl Urban’ın seriye dahil olması, devam filmine dair heyecanı arttırmış durumda. Serinin hayranları, yapım ekibinin ilk filmden çıkardıkları dersleri kullanarak bu kez ortaya daha iyi bir film çıkaracağını umuyor.

Samsung Galaxy A25’in yeni görselleri sızdırıldı