Morbius filmi hakkında yeni detaylar

marbius

Son dönemde süper kötülerin başrolde yer aldığı filmler moda haline geldi. Görünen o ki bu trend Morbius filmiyle devam edecek.

Son 10 yıla baktığımızda süper kahraman filmlerinin hayli popüler olduğunu söyleyebiliriz. Bu evrende süper kahramanlar kadar önemli olan bir diğer unsur ise süper kötüler. Malum süper kötü karakterler olmasa, süper kahramanların da pek bir önemi kalmazdı. Sonuçta kimse silahlı soygunları durduran bir süper kahramanın rol aldığı filmi izlemek istemez.

Yapımcılar süper kötülere olan ilgiyi keşfedince bu karakterleri de solo filmlerle seyirci karşısına çıkarmaya başladı. Bunun son örneği Venom’du. Yıllardan beri Spider-Man’in en güçlü düşmanlarından biri olan Venom, solo filminde süper kahraman edasıyla dünyayı kurtarmıştı.

Venom’dan sonra sıra Morbius’ta

Venom’un beyaz perdede yakaladığı başarı, Sony’nin Spider-Man evrenindeki diğer kötü karakteri ön plana çıkarmasında önemli bir rol oynadı.

Peki Spider-Man evreninden gelip solo filmiyle karşımıza çıkacak olan bir sonraki süper kötü kim? Tabi ki Morbius. Zaten film bir süre önce doğrulanmıştı. Hatta filmin başrolünde Jared Leto’nun yer alacağı, yönetmen koltuğunda ise Daniel Espinosa’nın oturacağı belirtilmişti.

Şimdi ise filmin kadrosuna Matt Smith de dahil oldu. Özellikle Doctor Who ile tanınan Smith’in filmde hangi karaktere can vereceği henüz netlik kazanmış değil.

Öte yandan Morbius’un Venom kadar popüler bir karakter olmaması, filmin başarısını da etkileyecektir. Muhtemelen Morbius filmi, Venom kadar ses getirmeyecek. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Hızlı ve Öfkeli için yeni bir spin-off filmi geliyor