Microsoft PS5 kullanıcıları için özel içerikler sunacak

Call of Duty 2023'te bir yıl ara verebilir!

Microsoft, popüler Call of Duty serisinde Sony PlayStation 5 kullanıcıları için özel özellikler sunmaya devam etmeyi planladığını açıkladı.

Microsoft PS5 kullanıcıları için özel içerikler sunacak. Amerikan teknoloji devi, Call of Duty’nin oldukça başarılı franchise’ının arkasındaki Activision Blizzard’ı satın alarak Sony PlayStation 5 için adaptif tetikler ve haptic geri bildirim gibi özel özellikler sunabilen Call of Duty’nin Sony konsolunda sunduğu bazı özelliklerin korunmasını planladığını belirtti. Bunlar, Microsoft Xbox Series S ve Series X’te sunulmayan özelliklerdir. Ancak, popüler aksiyon oyununu satın alan markanın, deneyimi PS5’de değiştirmek yerine aynı tutacağı belirtiliyor.

Call of Duty: Modern Warfare II güncellemesi sorunları düzeltecek

Microsoft PS5 kullanıcıları için özel içerikler sunacak

Yeni bir rapora göre, şirketin bu özel özellikleri desteklemeye devam etmek için gerçek bir nedeni olmasa da, gelecekteki satışları etkilememek için deneyimi korumayı planladığı belirtiliyor. Başka bir deyişle, şirket, her iki konsol platformunu benzer bir seviyeye getirmek yerine, Call of Duty’nin PS5’te de iyi çalışmasını sağlamak için çalışacaktır. Bu da, rakip platformunda deneyimi kötüleştirmek yerine sevilen özelliklerin korunacağı anlamına gelir.

Call of Duty: Modern Warfare II için şaşırtan duyuru!

İlginçtir ki, Sony tam tersini iddia ediyor. Japon teknoloji devi, bu büyük satın alıma karşı çıkarak, Microsoft’un PlayStation platformunda Call of Duty oyunlarının daha kötü bir sürümünü teknik olarak yayınlayabileceğini belirtti.

Call of Duty: Modern Warfare II için müjde!

Bu, oyunların kendi Xbox oyun konsollarıyla deneyimlenmesini sağlamak için hatalı bir bağlantı yoluyla veya diğer sorunlarla olabilir. Bakalım önümüzdeki günler bu atışmaya ilişkin daha ne gibi bilgiler sunacak. Microsoft PS5 kullanıcıları için özel içerikler sunacak.

Philips 16B1P3302D satışa çıktı! İşte fiyatı