Call of Duty: Advanced Warfare İçerikleri Önce Xbox’a Gelecek

callofduty1

Call of Duty: Advanced Warfare için ileride yayınlanması beklenen ek paketler ve indirelebilir içerikler, ilk olarak Xbox kullanıcılarına sunulacak.

Dünyanın en popüler oyun serilerinden biri olan Call of Duty’nin yayıncı firması Activision ve Xbox oyun konsollarının yapımcısı Microsoft arasında bir süre önce önemli bir anlaşma imzalanmıştı. İki firma arasında düzenlenen bu anlaşma gereği Activision, her yıl piyasaya çıkardığı Call of Duty için yayınladığı indirebilir içerikleri ve ek paketleri ilk olarak Xbox kullanıcılarına sunuyordu.

Call of Duty Advanced Warfare (4)

Activision tarafından Xbox 360 ve Xbox One kullanıcılarına yönelik olarak yayınlanan bu indirebilir içeriklerin PC, PlayStation 3, PlayStation 4 ve Wii U gibi diğer konsollara taşınması için ise yaklaşık bir ay beklenmesi gerekiyordu. Activision’un yeni oyunu Call of Duty: Advanced Warfare’de bu anlaşmayı tekrarlamayacağı ve şu anda Xbox One’ın önünde görülen PlayStation 4’e öncelik vereceği söyleniyordu. Ancak görünen o ki Activision, Microsoft ile olan anlaşmasına sadık kalacak ve Call of Duty: Advanced Warfare için yayınlanan içerikleri de ilk olarak Xbox kullanıcılarına sunacak.

Apple Akıllı Saatine iWatch Diyemeyebilir