Metro Exodus için hikaye videosu yayınlandı

maxresdefault 10

Metro serisinin yeni oyunu Exodus için heyecan dolu bir hikaye videosu yayınlandı. İşte Metro Exodus için yayınlanan yeni video ve diğer detaylar.

Rus yazar Dmitry Glukhovsky’ın aynı isimli romanından uyarlanan Metro 2033, 2010 yılında raflardaki yerini almıştı. Tüm dünyada gerçekleşen küresel bir nükleer savaş sonrasında gerçekleşen olayları konu edinen yapım, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Metro 2033 ile gelen başarının ardından işe koyulan 4A Games, 2013 yılında Metro Last Light’ı satışa sundu. Metro Last Light da aynı ilk oyun gibi oldukça ilgi çekmişti. Satış rakamları bazında beklenen başarı yakalanınca 3. oyunun önü de açılmış oldu.

Uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Metro Exodus, geçtiğimiz E3’te gün yüzüne çıkmıştı. 2036 yılında yani ilk oyundan 3 sene sonra geçen oyunda bir kez daha Artyom karakterini kontrol edeceğiz.

İlk iki oyunca Moskova tünellerinde geçen yolculuğumuz, nihayet 3. oyunla birlikte yer yüzüne taşınacak.

Metro Exodus’ta metro tünellerinden kaçarak yeni bir yaşam alanı bulmak için yer yüzüne çıkacağız. Yine ilk iki oyunda da karşılaştığımız, mutasyona uğramış onlarca yaratık bizleri bekliyor olacak.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamnalı olarak satışa sunulacak olan Metro Exodus, 15 Şubat 2019’da raflardaki yerini almış olacak. Dilerseniz Exodus için yayınlanan heyecan verici hikaye videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

The Last of Us Part 2 ne zaman çıkacak?