Metro Redux Nintendo Switch için geliyor

metro

İlk iki Metro oyununu içeren Metro Redux, PS, PS4 ve Xbox One’ın ardından şimdi de Nintendo Switch için geliyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun dünyasındaki popüler serilerden biri olan Metro sonunda Nintendo Switch’e de geliyor. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl serinin son oyunu olan Exodus PC, PS4 ve Xbox One için raflardaki yerini almıştı. Yapımcı ekip Switch’in teknik donanımı nedeniyle oyunu bu platforma taşıyamamıştı.

Malum, Nintendo’nun 2017’de raflardaki yerini alan konsolu Switch, teknik donanım açısından PlayStation 4 ve Xbox One’ın çok gerisinde. Bu durumun temel nedeni ise Switch’in en nihayetinde bir tablet olması. Dolayısıyla performansı da bu seviyede diyebiliriz.

Yapımcılar da yeni AAA seviyesindeki oyunlarını bu konsola taşıyamayınca farklı bir yola yöneldi. Eski oyunları Switch için düzenlemek.

Önümüzdeki günlerde ilk iki Metro oyunu da Switch için raflardaki yerini almış olacak. İlk iki oyunu içeren bundle paketi Metro Redux ilk olarak 2014 yılında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini almıştı. Bu bundle paketi şimdi de Nintendo Switch için yayınlanacak. En azından PEGI tarafından yapılan duyuru bu şekilde.

metro redux

Hatırlanacağı üzere daha önce Portekizli bir perakende sitesi de Metro Redux’u Switch için listelemişti.

Metro 2033 ve Metro Last Light’ı taşınabilir bir konsolda oynamak büyük bir zevk olacaktır. Merakla bekliyoruz.

Steam’de en çok satan oyunlar için tıklayın