Metal Gear Rising: Revengeance, Nvidia Shield TV’ye geldi

245883 spd review metal gear rising revengeance

Nvidia, Shield TV platformu için video oyun severler arasında büyük beğeni toplayan, Konami’nin Metal Gear Rising: Revengeance oyununu yayınladı.

Daha önce Xbox 360, PS3 ve PC platfromlarında oyuncuların büyük ilgisiyle karşılaşan oyun artık Nvida Tegra X1 işlemcili Shield Android TV üzerinden de oynanabilecek. Google Play Store üzerinde yayına giren oyun Nvidia’nın kampanyası ile 14.99 dolara satılıyor. Kampanya bittiğinde ise fiyatı 29.99 dolara çıkacak.

raiden-metal-gear-rising-revengeance-17280-1920x1080

Metal Gear Rising: Revengeance, siber yeteneklere sahip düşman askerleri ile dolu bir dünyada geçen, hack’n slash türü mobil bir video oyunu. Teknoloji sayesinde süper yeteneklere sahip olan bu düşman askerleri ile savaşmak zorunda olan Raiden ise intikam peşindeki kahramanımız olarak düşman askerlerine hayatı dar ediyor. Oyunda ilerledikçe yeni yetenekler kazandığınız gibi daha güçlü ve daha büyük düşman robotları de karşınıza çıkıyor. Metal Gear serisini severlerin kaçırmak istemeyeceği oyun, Nvidia’nın Android oyun konsolu Shield TV’nin en popüler oyunlarından biri olacak gibi görünüyor.

Vertu ve Bentley İşbirliği yaptı!