Nvidia Shield Android 6.0’a kavuşacak!

nvidia shield android 6.0

Nvidia Shield Android 6.0’a geçiş yapacak.

Nvidia; eski model Tabletleri için Güncelleştirme desteğini sürdürmeye devam ediyor. Gelen bilgilere göre Nvidia Shield Tegra X1 için Android 6.0 Marshmallow güncelleştirmesi, Nvidia tarafından sunulmaya başlandı.

Ayrıca Nvidia; PlayStation 3’ten bilinen Metal Gear Rising: Revengeance adlı Oyunun da 7 Ocak tarihinden itibaren Shiled’da oynanabileceğini duyurdu.

Oyun muhtemelen Shield’in Tegra X1 işlemcilerinin gücünden tam anlamıyla yararlanacak. Shield sahipleri Cihazın; Tanıtımı sırasında gösterilen Borderlands: The Pre-Sequel’in de aralarında bulunduğu başka Oyunların da Konsola gelmesini hâlâ dört gözle bekliyor.

Android 6.0 Marshmallow; Nvidia Shield Android TV’ye de geliyor. Yeni Güncelleştirme; beraberinde küçük ancak kullanışlı birtakım yenilikleri de içinde barındırıyor.

Nvidia, Güncelleştirmenin; ne zaman dağıtıma çıkacağını açıklamadı. Şirket yayınladığı bir Video ile gelecek yeniliklerin Ön Gösterimini gerçekleştirdi.

Gelecek yenilikler arasında Ana Ekran için daha fazla Özelleştirme seçeneği, Harici Depolama üzerinde daha fazla kontrol, eller serbest modunun kullanımıyla ilk kurulum sırasında Google hesabını Shield’a sadece “OK Google: Cihazımı kur” komutuyla kurmak da bulunuyor. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Star Wars Force Awakens, 1.5 Milyar Dolar Sınırını Aştı