Nvidia Shield TV Pro Amazon’da ortaya çıktı

nvidia shield tv pro

Nvidia’nın Android tabanlı TV konsolu Shield yenileniyor. İşte Nvidia Shield TV Pro hakkındaki tüm detaylar.

Oyun sektörünün mobil kanada doğru kaydığı inkar edilemez bir gerçek. Bu bağlamda pek çok oyun şirketi de mobil platformlara yönelmiş durumda. Son olarak Ekim ayının başlarında çıkan Call of Duty Mobile da bu duruma en net örnek.

Mobil taraftaki oyun sayısı arttıkça, bu oyunları oynayabileceğiniz platform sayısında da önemli bir artış yaşanıyor. Mobil platformlar için çıkan oyunları, telefon ve tabletler haricinde, TV’ye bağlanan Android ya da iOS destekli cihazlarla oynamanız da mümkün.

Görünen o ki Nvidia yakında bu cihazlara bir yenisini daha ekleyecek. Amazon üzerinde listelenen yeni Nvidia Shield modeli, mobil oyun keyfini, TV’ye taşımanıza fırsat sunacak.

Nvidia Shield Pro ismiyle satışa sunulacak olan konsol Tegra X1+ işlemciyle gelecek. Sistemini 3GB RAM ile destekleyecek olan cihaz 16GB’lık dahili depolama alanına sahip olacak.

Selefine oranla yüzde 25 oranında daha yüksek bir performansa sahip olması beklenen Nvidia Shield Pro kutudan ilk çıktığında Android 10 ile çalışacak. 28 Ekim’de raflardaki yerini alaca olan konsolun fiyatı ise 199 dolar.

Google Stadia hangi telefonlarda çalışacak