Lenovo K5 Note gelebilir!

lenovo k5 note tenaa 2

Lenovo K5 Note olduğu iddia edilen bir telefon TENAA’dan sertifika aldı. Gizemli telefonun detayları sizlerle.

Lenovo kısa bir süre önce K4 Note modeliyle karşımızda çıkmıştı. Geçtiğimiz yıl büyük başarı elde eden K3 Note modelinden sonra phablet alanında çalışmalarını sürdüren firma şimdi ise gizemli bir model ile karşımızda. Telefon için gizemli model diyoruz çünkü henüz daha K4 Note modeli resmi olarak duyurulmadı.

Lenovo K5 Note nasıl olacak?

Cihazın K5 Note olduğu şimdilik sadece iddia seviyesinde. Özelliklerine baktığımızda telefonun bir phablet olduğunu görebiliyoruz. TENAA, söz konusu cihazın bazı teknik detaylarını internet sitesinde yayınladı.

Lenovo K52t38 olarak yayınlanan cihaz, Çin’in regülasyon kurumu TENAA’da yerini aldı. TENAA’da görüntülenen cihazlar genellikle birkaç hafta içerisinde resmiyet kazanıyor. Dolayısıyla firmadan resmi bir duyuru bekliyoruz.

5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekranla gelecek olan cihazda IPS panel kullanılmış. Söz konusu telefonun ekran konusunda iddialı olduğunu belirtelim. Ekranın altında ise 8 çekirdekli ve 1.8 GHz hıza sahip bir işlemci olduğu bilgisi paylaşılmış. Bu işlemcinin yanında ise 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı veya 4 GB RAM 32 GB depolama alanı seçenekleri var. Yani telefon iki farklı versiyonla gelecek. 13 MP ana kamera, 8 MP özçekim kamerası, LTE desteği ile 3500 mAh kapasiteli batarya ilgili cihazın diğer özellikleri arasında. Telefonun ölçülerinin 152 x 75.7 x 8.49 mm olduğu paylaşılmış. Önümüzdeki haftalarda bu cihazın resmiyet kazanmasını bekliyoruz.

lenovo-k5-note-tenaa

Huawei akıllı telefon sevkiyatı ile rekor kırdı