Meta Quest abonelik planı netleşti

Meta, Reels'ları Quest ile test etmeye başladı

Meta, oyun abonelik işine girmeye hazırlanıyor. CEO Mark Zuckerberg, kullanıcılara ayda 8 ABD doları veya yılda 60 ABD doları karşılığında “platformdaki en iyi oyunlara” erişim sağlayan Meta Quest+ planını duyurdu.

Meta Quest abonelik planı netleşti. Abonelik bugünden itibaren Quest 2 ve Quest Pro‘da mevcut. Bu kulaklık bu sonbahar geldiğinde, özellik Quest 3’e de gelecek. Temmuz ayı sonuna kadar Meta Quest+’a kaydolanlar, ilk ayları için yalnızca 1 ABD doları ödeyecekler.

meta quest 3

Her ayın ilk gününde hazırlanan iki yeni başlığa erişim elde edeceksiniz. Bunlardan ilk ikisi, popüler birinci şahıs nişancı oyunu Pistol Whip ve Pixel Ripped 1995. Ağustos’un oyunları, Walkabout Mini Golf ve Mothergunship: Forge olacak. PlayStation Plus Essential gibi hizmetlerde olduğu gibi, üyeliğiniz devam ettiği sürece oyunlara erişmeye devam edebileceksiniz. Meta Quest+’ı iptal edip daha sonra tekrar kaydolursanız, orijinal üyelik döneminizdeki oyunlara bir kez daha erişebileceksiniz.

Meta Quest 3

Meta Quest abonelik planı netleşti

Meta, son zamanlarda abonelik modellerini benimsemiş gibi görünüyor. Şirket, bu yıl Meta Quest+ ile birlikte Facebook ve Instagram için bir doğrulama hizmeti olan Meta Verified’ı tanıttı. Onay işaretine ek olarak abonelik, kimliğe bürünmeye karşı ekstra koruma ve “müşteri desteğine doğrudan erişim” içeriyor.

metaMeta, personeli haftada en az üç gün ofiste gitmek zorunda kalacak

Bununla birlikte, bir VR kulaklığı için tek abonelik hizmeti bu değil. HTC, 2019’dan beri Viveport Infinity hizmeti aracılığıyla yüzlerce VR oyununa, uygulamasına ve videosuna erişim sunuyor. Meta Quest abonelik planı netleşti.

OnePlus Ace 2 Pro özellikleri kafa karıştırdı