Meta, Quest 2’ye dört ay içinde ikinci kalıcı indirimini sundu

Meta, Quest 2'ye dört ay içinde ikinci kalıcı indirimini sundu

Meta Quest 2 satışlarından memnun olmayacak ki ikinci fiyat indirimi de geldi. İşte tüm detaylar.

Bu yıl ikinci kez Meta, Quest 2’ye kalıcı bir fiyat indirimi yaptı. Şirket, 128 GB depolama alanına sahip temel kulaklığın fiyatını 249 dolardan 199 dolara düşürdü. Şirket, 2 Ocak’a kadar Quest 2 için 299 dolar talep ediyordu. Tabii ki fiyat indirimi, 499 dolardan çok daha yüksek bir fiyatla satışa sunulan ce çok daha güçlü üst model Meta Quest 3’ü piyasaya sürmesinin ardından geldi. İndirim, Meta’nın önceki modelden kalan envanterinden kurtulmaya çalıştığının kanıtı denebilir. Yine de Quest 2, en ucuz VR kulaklığı olarak hala iyi bir seçim ve 199 dolara indirimli fiyat, cihazı daha da çekici kılıyor.

Meta, Quest 2'ye dört ay içinde ikinci kalıcı indirimini sundu

Göz başına 1832×1920 çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip, hızlı değişen LCD ekranlı bir kulaklık elde etmek mümkün. Ayrıca Meta ürünü Xbox Cloud Gaming gibi bulut oyun hizmetlerine erişimin yanı sıra sağlam bir VR uygulamaları kütüphanesine de sahip. Nerden bakarsak bakalım, Quest 2, VR sağlam bir giriş ürünü denebilir.

Ayrıca şirket yakın zamanda Quest 2 aksesuarlarının fiyatlarını da düşürdü. Elite Strap ve Elite Strap with Battery yüzde 50 düşüşle sırasıyla 25 ve 45 dolara düştü. Daha rahat bir deneyim yaşamanıza yardımcı olabilecek Fit Pack de yarı yarıya düşerek 20 dolara geliyor. Bu arada resmi taşıma çantası 45 dolardan 20 dolara indirimli.

Kripto uzmanları Bitcoin fiyatlarında tarihi bir değişim bekliyor