Mercedes hayranları şok oldu! O pazardan çekilme kararı aldılar

DRIVE UP Mercedes-Benz Türk Ventures

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimi hız kesmeden devam ederken, duruma tepki göstererek Rus topraklarını terk eden şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Mercedes hayranları şok oldu! O pazardan çekilme kararı aldılar. Pirus Zaferi kullanımını bilmeyen yoktur. Rivayet odur ki, Tarentum Kralı Pirus, Roma’ya saldırır ve ne olursa olsun burayı işgal etmeyi kafaya koyar.

Mercedes G Class

Tabi kanlı bir savaşın ardından Kral Pirus savaşı kazanır ancak geriye dönüp baktığında ordusunun tamamını kaybettiğini ve elinde kala kala 3-5 askerinin kaldığını görür. Bunun üzerine kralın göğe bakıp “Tanrım bir daha böyle bir zafer verme” diye dua ettiği rivayet edilir. Tabi olay milattan önce 3. Yüzyılda cereyan ettiği için ne kadarı doğru ne kadarı şehir efsanesi bilinmez ancak günümüzde Rusya’nın Ukrayna işgalini daha iyi anlatacak başka bir kavram olmayabilir.

Mercedes-Benz

Mercedes hayranları şok oldu! O pazardan çekilme kararı aldılar

Bilindiği üzere Rusya neredeyse yıl başından bu yana Ukrayna topraklarında bir operasyon gerçekleştiriyor. İki güç dengesini askeri anlamda karşılaştırdığımızda ve iki taraftan birinin savaşı kazanacağı varsayıldığında, bu taraf büyük ihtimalle Rusya olacaktır. Ancak Rusya dünya genelinden öyle bir ambargo yiyor ki, bu savaşı kazandığında kendisini Pirus zaferi elde etmiş şekilde bulabilir.

Mercedes AMG SL43

Ülkeden gelen son habere göre, dünyanın en önemli otomotiv üreticilerinden biri olan Mercedes-Benz’de Rusya’dan tamamen çekildi. Zaten bir süre önce üretimini durduran Alman otomotiv devi, gelinen noktada değişen herhangi bir şeyin olmadığını belirterek daha fazla Rusya’da bulunmayı gereksiz gördü ve tüm varlıklarını bir Rus konsorsiyumuna devretti.

Hatırlanacağı üzere daha önce Renault ve Nissan’da ülkeden çıkmış ancak Nissan diğer iki otomotiv devinin aksine isterse 6 yıl içerisinde devrettiklerini geri alabileceğine dair bir anlaşma yapmıştı.

Duolingo ücretsiz Matematik uygulaması iOS’a geldi