Age of hayranları için müjdeli haber geldi!

age of empires mobil

Oyun dünyasının en kült yapımlarından biri olan ve bu sene 25. Yaşını kutlayan Age of serisi, Definitive Edition ile yeniden karşımıza çıkacak.

Age of hayranları için müjdeli haber geldi! Bazı oyunlar vardır, modası da zamanı da asla geçmez. Özellikle 80-90 jenerasyonu oyuncular için bu anlama gelen pek çok isim sayılabilir. Counter Strike, Half Life, Dota ve tabi ki Age Of Empires bu isimlerin başında gelen oyunlardır.

Age of Empires Mobile

Dile kolay, Age of Empires ile ilk defa tanışmamızın üzerinden bu yıl itibariyle tam 25 yıl geçmiş. İlk defa 1997 yılında gördüğümüz Age of Empires’ın o zamanlar bir efsaneye dönüşeceği tahmin ediliyor muydu bilinmez ancak aradan geçen onca yıla rağmen oyunun hala milyonlarca oyunsever tarafından oynanması, bir şeylerin çok doğru yapıldığının göstergesi niteliğinde.

age of empires 4

Age of hayranları için müjdeli haber geldi!

Öte yandan 2002 yılına geldiğimiz oyun severlerin karşısına çıkan bir diğer efsane olan Age of Mythology’i de unutmamamız gerekir. Çünkü Microsoft’da bu ismi unutmamış ve Age of serisinin 25. Yaşı nedeniyle Age of Mythology Retold’u Xbox kullanıcılarının beğenisine sunmaya karar vermiş. Üstelik sadece Mythology değil Age of Empires 2 ve Age of Empires 4 oyunları da grafik yükseltmeleri ve diğer iyileştirmelerle birlikte Definitive Edition ismiyle Xbox konsollarına misafir olacak.

Age of Empires Castle Siege’ye Güncelleştirme geldi

Microsoft bu 3 oyunun kesin çıkış tarihi hakkında net bir açıklama yapmazken, şimdilik çıkış tarihi için 2023 yılını işaret etmekle yetindi.

Instagram profiline şarkı ekleme özelliği geliyor