Mercedes-Benz Citan geliyor! İşte ilk detaylar!

mercedes citan

Mercedes-Benz Citan geliyor! Mercedes-Benz Citan ve elektrikli versiyonu olan eCitan yakında görücüye çıkıyor. İşte araç hakkındaki ilk detaylar!

Almanya merkezli otomotiv devi Mercedes-Benz, yeni hafif ticari aracı olan Citan’ı yollara çıkarmaya hazırlanıyor. Güvenlik özelliklerini merkeze alan şirket, standart donanım paketinde 7 hava yastığının yanı sıra yokuş kalkış desteği, yan rüzgar asistanı, yorgunluk uyarı sistemini de kullanıcılarına sağlıyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra Yeni Mercedes Citan, isteğe bağlı olarak gelen bilgi-eğlence ekranı ile de kullanıcılarına iyi bir deneyim vadediyor.

Mercedes-Benz Citan geliyor! İşte ilk detaylar!

MBUX (Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi) olarak anılan bu bilgi-eğlence sistemi, 7 inç dokunmatik ekranı, Bluetooth bağlantısı ve dijital radyo gibi özellikler sunuyor. Ayrıca bu sistemin Hey Mercedes” sesli komut özelliğine de sahip olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Şirketin eCitan olarak ifade edilen elektrikli bir seçeneği daha satışa sunacağını biraz önce söylemiştik. Bunun haricinde Citan Tourer adında bir başka versiyonun da araç tutkunlarının beğenisine sunulacağını ifade etmiş olalım. Bu versiyonda kullanıcılara diğer modellerden farklı olarak daha geniş yaşam alanının yanı sıra rahat ve konforlu bir yolculuğun sunulması planlanıyor.

Ayrıca Citan Tourer; sürüş destek sistemleri, aktif fren yardımcısı, kör nokta yardımcısı ve hız sınırlandırma yardımcısı gibi farklı özelliklere de sahip olarak piyasaya çıkıyor. Yeni Mercedes Citan’ın 25 Ağustos 2021 günü tanıtılması bekleniyor.

2. el otomobil fiyatları durulmaya başladı işte detaylar