Mercedes-Benz GLB fiyatıyla dudak uçuklattı!

Mercedes-Benz GLB-3

Mercedes-Benz GLB ülkemize giriş yaptı. Mercedes’in SUV sınıfındaki son temsilcisi Mercedes-Benz GLB fiyatıyla dudak uçuklattı!

SUV tarzı otomobillerin ülkemizdeki popülaritesi giderek artıyor. Bu nedenle farklı SUV modellerini pazarda görmeye başladık. Geçtiğimiz sene Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılan GLB ismindeki SUV tarzı otomobil bu yıl Türkiye’de de satışa çıkacak. Aracın başlangıç fiyatı 406 bin Türk Lirası olarak açıklandı. Eğer donanımları bol bir AMG sahibi olmak istiyorsanız ödemeniz gerek tutar 450 bin Türk Lirası’na çıkacak.

Aracın özelliklerine baktığımızda motor seçeneği kısmında bizleri oldukça tanıdık bir ünite karşılıyor. Araç 163 beygir gücünde 1.3 litrelik turbo benzinli motora sahip. Bu motora diğer Mercedes-Benz modellerinde de sık sık rastlamaya başladık. Bu motorun 7-ileri çift kavramalı DCT (7G-DCT) şanzıman ile kombine edildiğini belirtmemiz lazım. Aracın arka kısmında adeta konfor için çok fazla mesai harcanmış. Manuel ayarlanabilir arka koltuklar sayesinde 2 kişilik ek bir 3. koltuk ile toplamda 7 kişilik alan ortaya çıkıyor. Ön koltuklar için koltuk ısıtma ve havalandırması ile sayısız konfor özelliği sayesinde hiçbir zaman konforunuzdan ödün vermek zorunda kalmıyorsunuz. Ayrıca araç 4 farklı sürüş modu ile uygun koşullarda size daha iyi hizmet ediyor. Sport, Comfort, Eco, Offroad bu modlar.

2.829 milimetrelik aks mesafesi hava yastığı, bardaklık ve USB çıkış noktalarını ve 7 inç multimedya ekranı aracın dikkat çeken özellikleri. Ayrıca bu multimedya ekranı 10.25 inç’e kadar arttırılabiliyor. 0’dan 100 km’ye sadece 9.1 saniyede ulaşan SUV modeli araç 4 silindire ve 1.332 ccm silindir hacmine sahip. Aracın donanım kısmını kendinize göre daha fazla özelleştirebilirsiniz. Aşağıda araca ait bazı fotoğraflar ve video mevcut.

İşte SUV GLB

dijital ön konsol

Mercedes-Benz GLB-3 Mercedes-Benz GLB-3

Epic Games Store Overcooked’ı ücretsiz dağıtacak!