Mercedes-Benz G-Class, Honda CR-V ve SEAT Tarraco Euro NCAP’ten beş yıldız aldı!

Mercedes-Benz G-Class, Honda CR-V ve SEAT Tarraco

#İŞBİRLİĞİ

Euro NCAP, 2019’un ilk güvenlik testlerini bitirdi. Mercedes-Benz G-Class, Honda CR-V ve SEAT Tarraco gibi SUV segmentindeki üç yeni modelin tabii tutulduğu zorlu çarpışma testleri oldukça iyi derecelendirmeler ile sonuçlandı. İşte detaylar.

2019 için ilk Euro NCAP (Avrupa Yeni Otomobil Değerlendirme Programı) güvenlik derecelendirmeleri yayımlandı. 2019’un ilk çarpışma testlerine katılan araçlar; Mercedes-Benz G-Class, Honda CR-V ve SEAT Tarraco olmak üzere aynı segmentte rekabet eden üç güçlü SUV modeliydi. Son yıllarda Euro NCAP’in uyguladığı en zor derecelendirme sistemine göre değerlendirilen bu üç yeni model; yetişkin yolcu koruması, çocuk yolcu koruması, yaya-bisikletli koruması ve sürücü destek sistemleri (aktif güvenlik sistemleri) olmak üzere dört temel güvenlik parametresine göre derecelendirildi. Tüm zorluklara rağmen çarpışma testlerini birkaç hafta önce başarıyla tamamlayan üç SUV de harika puanlarla evlerine döndü.

Mercedes-Benz A-Serisi (2018) çarpışma testlerinden tam not aldı!

Bizlerde EURO NCAP’in internet sitesinde yer alan resmi test verilerini referans alarak; 2019 Mercedes-Benz G-Class, 2019 Honda CR-V ve 2019 SEAT Tarraco’nun hangi güvenlik kategorilerinde ne kadar güvenilir olduğunu -çarpışma testlerinin resim ve videoları ile destekleyerek- sizler için açıkladık.

İşte Mercedes-Benz G-Class, Honda CR-V ve SEAT Tarraco için Euro NCAP test sonuçları!

 

 

TEST SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN İLERLEYİNİZ!