Merakla beklenen Nissan Leaf Nismo ortaya çıktı!

Nissan Leaf Nismo

Japon otomotiv devi Nissan, 2010 yılında piyasaya sürdüğü elektrikli hatchback otomobilini yeniledi. Tasarımı ile oldukça agresif görünen Nissan Leaf Nismo yenilenen performans özellikleri ile kullanıcılara daha sportif bir kullanım sunacak. İşte detaylar.

Nissan, sevilen elektrikli hatchback otomobili Leaf için Nismo adını verdiği geliştirilmiş bir versiyonu geçtiğimiz günlerde gözler önüne çıkardı. Yeni Nissan Leaf Nismo, revize edilmiş süspansiyonları, tasarıma dahil olan body kit seti ve güncellenen güç aktarma organı ile artık kullanıcılara daha sportif bir sürüş vadediyor.

Nissan Leaf Nismo için bazı performans iyileştirmeleri yapıldı!

Mevcut, Nissan Leaf modelinde kullanılan 40 kWh’lık elektrikli bataryası yeni modelde de aynen kullanıldı. Ancak aracın güç aktarma sisteminde bazı performans güncellemeleri yapıldı. Bu güncellemelerin sürücülerin daha hızlı gaz tepkileri alabilmesi için yapıldığı belirtiyor. Öte yandan yeni Leaf için detaylı performans verileri yayınlanmamış olsa da toplam güç çıkışı, 0’dan 100’e çıkış süresi ve maksimum hız sınırı gibi noktalarda mevcut standart modele göre bazı gelişmeler bekleniyor.

Son olarak, oldukça sportif bir görünüme sahip olan yeni Leaf Nismo‘nun, üstün yol tutuşu ve performansı için revize edilmiş süspansiyonlar ve Continental ContiSportContact 5 lastikler ile donatıldığını belirtelim.

Nissan iddiaları kabul etti!

Nissan Leaf Nismo