Peugeot 508’in hibrit versiyonu 2019 yılında piyasada olacak

hibrit

Gelen bilgilere göre 2018 model Peugeot 508’in hibrit versiyonu 2019 yılında tanıtılmış olacak. 1.6 litre benzinli ünitenin yer alacağı sistemin saf elektrikli menzili 50 kilometre olarak belirtiliyor.

Tamamen yenilenmiş tasarımıyla gözleri üzerine çeken yeni model Peugeot 508 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. İlk olarak dizel ve benzinli seçenekleriyle piyasada olacak ürün hibrit seçeneği eklenmiş halde de tüketicinin beğenisine sunulmuş olacak. Sportif hatları benimseyen sürümü GT donanım paketiyle seride en üst noktaya kendini konumlamış olacak.

Gelen bilgilere göre 2018 Peugeot 508’in PHEV, yani şarj edilebilir hibrit sürümünde hafif hibrit destekli 1.6 litrelik benzinli motor ön tekerlere güç verirken, arka aksa yerleştirilmiş olan bir elektrikli motor ise arka tekerlere güç verecek. Benzinli ünitenin tek olarak 197 beygir güç ürettiği sisteme elektrikli motorun desteği ise 100 beygir civarında olmuş olacak.

Yeni Peugeot 508

2018 model Peugeot 508 dahilinde olan elektrikli motor tek başına 50 kilometre civarında (WLTP) bir menzil veriyor olacak. EMP2 platformunun elektrikli aktarma organlarıyla uyumlu çalışma desteği ile aracın bagaj hacmi veya yaşam alanında bir küçülme meydana gelmeyecek. Aynı sistem PSA grubuna ait EMP2 platformunun bir başka modeli DS 7 Crossback E-Tense için de tercih ediliyor olacak.

Gelen son bilgilere göre yeni model Peugeot 508, 2019 yılının son çeyreğinde müşterilere ulaşmış olacak. Aracın fiyatı hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Merakla beklenen Nissan Leaf Nismo ortaya çıktı!