Memelerimden önümü göremiyorum!

sdsd 1

Gelin sizleri bir Instagram fenomeni olan Yvonne Bar ile tanıştıralım. Güzel kadının tek derdiyse fazlaca büyük duran göğüsleri.

Fenomen isyan etti: Memelerimden önümü göremiyorum! Instagram’da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan Yvonne Bar sonunda isyan etti. Küçük yaşta göğüsleri küçük durduğundan dolayı arkadaşları tarafından alay konusu olan Yvonne Bar, ilerleyen zamanlarda pek çok estetik operasyon geçirdi. 2013 yılından sonraki süreçte tam 4 kez göğüs büyütme ameliyatı olan 26 yaşındaki fenomen, artık fazlaca büyük göğüslere sahip. Ancak Yvonne Bar bu durumdan da oldukça şikayetçi. İşte detaylar!

Fenomen isyan etti: Memelerimden önümü göremiyorum!

Geçirdiği estetik operasyonlar sayesinde bambaşka bir görüntüye kavuşan Yvonne, “Aşağı baktığımda ayak parmaklarımı göremiyorum. Hızlı hareket etmem gereken durumlarda zorlanıyorum. Örneğin koşmak çok zor ve bazen acı verici. Meme implantlarım çok ağır olduğu için boynum ağrıyor.” diyerek bu durumdan ne kadar şikayetçi olduğunu saklamıyor.

ssss 2

Gerçek ve uzun soluklu bir ilişki yaşamak istediğini ancak dış görünüşünün buna engel olduğunu da aktaran genç kadın, “Eskort kız arayanları ya da zengin playboyları çekiyorum. Ama ben ciddi bir ilişki yaşamak istiyorum. Bence dış görünüşüm iyi adamları korkutuyor. Ahlaki değerleri olan iyi bir insan olduğumu kanıtlamak zorunda hissediyorum. Memelerim büyük olduğu için insanlar buna inanmıyor. Estetik ameliyat tercihlerim yüzümden birçok arkadaşım da benimle görüşmeyi kesti. Beni yargılayan insanlara şunu söylemek istiyorum: Yaptığım her şeyi kendim için yaptım.” ifadelerini kullanıyor.

AMD Adrenalin Edition 2022 güncellemesi duyuruldu