Razer, Conservation International ile on milyon ağacı koruyacak

Conservation International

 Razer , sivil toplum kuruluşu Conservation International ile kampanyasının bir parçası olarak belirlenen bir milyon ağacı koruma planının başarıya ulaşmasını kutluyor.

Razer ve Conservation International arasındaki ortaklık, şirketin doğayı ve çevreyi korumayı amaçlayan on yıllık #GoGreenWithRazer sürdürülebilirlik planının bir parçası. Razer topluluğuyla birlikte kuruluşlar, 3.000 Amerikan futbol sahası büyüklüğüne yakın, yaklaşık 4.000 dönümlük ormanın korunmasına yardımcı oldu. Kampanya, topluluğu ağaç kurtarma çabalarının arkasında toplamak için Razer’ın sürdürülebilirlik maskotu Sneki Snek’in hayranlığından yararlanıyor. Razer’ın tasarımcılarından biri tarafından bir doodle olarak başlayan Sneki Snek, o zamandan beri sayısız meme haline geldi, birçok dövmede yer aldı ve hatta topluluk tarafından özel bir hayran sayfası oluşturuldu. Satılan her Sneki Snek ürünü için Razer, Conservation International’ın ormanları küresel olarak koruma çalışmalarını desteklemek adına gelirin bir kısmını bu kuruma bağışlıyor.

Conservation International

Razer İş Geliştirme Direktör Yardımcısı Addie Tan, “Tutkulu topluluğumuz olmadan bu dönüm noktasına ulaşamazdık” diyor. “Aslında ilk hedefimiz 100.000 ağacı kurtarmaktı, ancak oyuncu topluluğumuz bunu birkaç hafta içinde başardı ve birlikte çok daha fazlasını başarabileceğimizi biliyorduk. Artık bir milyon ağacı kurtarma amacımızıtamamladığımıza göre, bir sonraki görevimiz olan on milyon ağacı kurtarmak konusunda heyecanlıyız.”

Gerçek Razer tarzına uygun olarak, marka şimdi daha da büyük bir hedef olan on milyon ağacı kurtarmanın peşinde. Bu hedefi gerçekleştirmek için de Conservation International ile çalışmaya devam edecek. Razer ayrıca kilometre taşlarını özel Sneki Snek ürünleriyle kutlama geleneğini sürdürerek, kurtarılan her 250.000 ağaç için yeni bir Razer ürün sunacak ve Conservation International’ın ormanları korumasına yardımcı olmak için gelirlerin bir kısmını bağışlayacak. Bu yeni hedefin çevresel etkisi, yaklaşık 40.000 dönümlük ormanın ve hayatta kalmak için bu ekosisteme bağlı olan nesli tükenmekte olan türlerin kurtarılmasını içeriyor.

Samsung iki yönlü katlanabilir akıllı telefon üretecek