İçine bardak sokan kadın soluğu hastanede aldı!

ssss 3

Tunus’ta yaşayan 45 yaşındaki bir kadın bardağı seks oyuncağı olarak kullanmaya çalışınca olanlar oldu. İşte detaylar!

İçine bardak sokan kadın soluğu hastanede aldı! Sosyal medya geliştikçe enteresan hikayeler duymaya devam ediyoruz. Bu seferki haber ise Tunus’tan geldi. Bir kadın bundan tam sekiz sene önce bardak ile kendisini cinsel yönden tatmin etmeye çalışmış. Ancak bardağı seks oyuncağı olarak kullanmak isteyen bu kadının hikayesi, sekiz sene sonra onu hastaneye sürüklemiş.

İçine bardak sokan kadın soluğu hastanede aldı!

Tunus’ta 45 yaşındaki bir kadın bundan birkaç sene önce bardağı vajinasına yerleştirmek isterken yanlışlıkla üretrasına yerleştirmiş. Tıp dünyasını şoke eden bu olay ise geçtiğimiz günlerde kadının karın ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle hastaneye gitmesiyle beraber aydınlatılmış. Olayı araştırmaya başlayan doktorlar, kadının içinde 8 cm büyüklüğünde cam bir bardak görmüşler. Tıp tarihine geçen bu hadise, kadının itiraflarıyla beraber açığa çıkmış.

bardak

Daha önce pek çok defa bu tarz fantezileri yaşamak isterken soluğu hastanede alan kişilerin haberlerini duymuştuk. Ancak bu vaka, tıp litaretüründeki yerini almış vaziyette. Bundan birkaç sene önce heyecan yaşamak isteyen kadın şu anda dergilere konu olan bu olayla sosyal medyanın gündemine geldi. Siz de konu hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

GeForce NOW ile PC oyun ekosisteminin kapılarını aralayın işte tüm detaylar!