Megan Fox’un, Mortal Kombat 1’de yer aldığı açıklandı

123 15

Hollywood yıldızlarının oyunlarda sesi ve görüntüsüyle yer alması alışkın olduğumuz bir şey. Geçtiğimiz yıllarda bunun örneğini sayısız kez gördük. Mortal Kombat 1’de ünlü isimlerin olacağı iddia ediliyordu. Bu isimlerden birinin Megan Fox olduğu açıklandı.

Mortal Kombat 1‘in duyurulmasından kısa süre sonra oyunda, film ve televizyon yıldızlarının olacağına dair söylentiler internette dolaşmaya başladı. Hatta dedikodularda Megan Fox’un adı anıldı. NetherRealm ve WB Games’in anlaşma yaptığı, Jennifer’s Body filminde Megan Fox tarafından canlandırılan Jennifer Check karakterinin oyuna dahil olabileceği iddialarda geçmişti. Bu dedikodunun sadece Megan Fox tarafı doğru çıktı.

Ed Boon sosyal medyada birkaç tanıtımdan sonra Nitara’nın Mortal Kombat 1’de yer aldığını açıkladı. Nitara’ya sesi ve görünüşüyle hayat veren isim ise Megan Fox.

mortal kombat 1

Ünlü aktrisin Mortal Kombat 1’in kadrosunda olması oldukça uygun. Kült filmlerden biri kabul edilen Jennifer’s Body’deki başrolü Fox’u oyun için mükemmel kılıyor. Oyunda Jennifer’s Body’ye de gönderme var. Tanıtım videosunda 1:28’de Kung Lao, Nitara’ya ‘Jen’in bedenine ne yaptın?’ diye soruyor.

Nitara uzun zaman sonra geri dönen bir karakter. İlk olarak 3D döneminde Mortal Kombat: Deadly Alliance’ta ortaya çıkmıştı ve Armageddon’dan beri yoktu. Bu durum kısa süre sonra düzelecek. Mortal Kombat 1, 19 Eylül’de PC, PS5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch platformlarında satışa sunulacak.

One Piece, Netflix üzerinde rekor kırdı