Matrix gerçek mi? Hawaii’de garip ışıklar görüldü

Matrix gerçek mi? Hawaii'de garip ışıklar görüldü

Matrix benzeri kodlar Hawaii sınırlarında görüldü. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Hawaii’de gece gökyüzünde parıldayan yeşil lazerler benzeri görüntüler sosyal medyada olay oldu. Matrix filmindeki kodları anımasatan görüntüler şaşkınlıkla izlendi. Subaru Teleskopu’nun Maunakea’daki Asahi Yıldız Kamerası, 28 Ocak Cumartesi günü bulutlu bir gece gökyüzüne karşı “alışılmadık” parlak lazer görüntüleri yakaladı. Ekip, YouTube’da “Dün gece (2023-1-28 sabah erken saatlerde) Maunakea bulutluydu,” diye yazdı. “Ama Subaru-Asahi Yıldız Kameramız oldukça ilginç bir görüntü yakaladı – gökten gelen yeşil lazer ışıkları!” ifadeleri eklendi.

Matrix gerçek mi? Hawaii'de garip ışıklar görüldü

28 Ocak’ta Büyük Ada’daki Mauna Kea yanardağından gece gökyüzünü canlı yayınlayan Subaru-Asahi kamerası tarafından yakalanan manzara kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Matrix filmindeki kodlara benzeyen görüntüler bazı komplo teorilerini de ortaya çıkardı.

Ocak ayının başlarında, Hawaii üzerinde gece gökyüzünde başka bir ürkütücü manzara daha görüldü. McClatchy News’in daha önce bildirdiği gibi, yeni bir Space X uydusunun fırlatılmasının neden olduğu, yıldızların arasında gizemli bir girdap şeklindeki mavi ışık geziniyordu. Uzay her zaman merak edilen bir konu olduğu için bu tarz olaylar fazlasıyla ilgi çekiyor. Özellikle bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen sahneler daha fazla ilgi topluyor ve sosyal medyada farklı tartışmalara sebep oluyor. Söz konusu yeşil şerit görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Konuyla ilgili net açıklamalar da gelecektir.

Razer, yeni Viper Mini Signature Edition oyun faresini piyasaya sürüyor