LG G Watch İçin Güncelleme Yayımlandı

080720140804456520722

LG G Watch’daki aşınma problemi için yazılım güncellemesi yayınlandı. 

Eğer bir LG G Watch’a sahipseniz cihazın alt tarafında şarj edildiği yerlerin aşındığını fark etmişsinizdir. Bu durum çoğu kullanıcının canını sıkıyor. Konuyla ilgili kullanıcılardan gelen geri dönüşlere göre LG G Watch’un arka yüzeyinin metal olmasından dolayı hem şarj aleti hemde cihazın arka yüzeyinde zaman içerinde aşınmalar görülüyor. Aşınma durumu bir süre sonra akıllı saatin şarj olmamasına neden olabiliyor.

 

gsmarena_001 (1)

 

LG G Watch’da görülen aşınma problemi ilk bakışta donanımsal bir problem olarak görülse de Güney Koreli şirket akıllı saati için yayınladığı OTA yazılım güncellemesinin sorunu çözeceğini iddia ediyor. LG’nin G Watch’un aşınma problemi için yayınladığı yazılım güncellemesinin sorunu ne derecede çözeceği ise akıllarda soru işaretleri oluşturuyor.

LG G Watch’a yapılan son güncelleme aşınma ile şarj olmama sorunu yaşayan cihazın stabil olarak şarj olmasını sağlıyor. Bu güncelleme geçtiğimiz günlerde dağıtılmaya başlandı.

LG’nin büyük yatırım yaptığı ve büyük beklentileri olan akıllı saatinde yaşanan bu ciddi sorunun yazılım güncellemesi ile çözülmesi amaçlanıyor. Eğer bu sorun yazılım güncellemesi ile çözülemez ise LG’nin başı G Watch’dan dolayı çok ağrıyacak diyebiliriz.

Rusya’dan Apple’a Teklif ve Tehdit!