Yeni Mass Effect Hakkında Detaylar Sızdırıldı

Mass Effect 4 Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı

BioWare stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyunseverler tarafından merakla beklenen yeni Mass Effect oyunu hakkında birçok yeni detay internete sızdırıldı.

Baldur’s Gate ve Dragon Age gibi başarılı RPG serilerinin yapımından sorumlu olan BioWare tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı bilim-kurgu serileri arasında yer alan Mass Effect serisinin yeni oyunu için meraklı bekleyiş devam ederken, oyun hakkında yeni detaylar internete sızdırıldı. Bir Reddit kullanıcısı tarafından paylaşılan bu yeni detaylar, yeni Mass Effect oyununun ilk üç oyunun kahramanı olan Commander Shepard’ın hikayesiyle alakalı olmayacağını kesinleştirdi.

Yeni Mass Effect

Kullanıcıların insanlık için yeni bir ev arayan bir kaşifi kontrol edeceği yeni Mass Effect oyunu, Andromeda galaksisinde yer alan Helius yıldızında geçecek. Mass Effect serisinde daha önce görülmeyen bu yeni mekanın oyuna dahil olması, serinin hayranlarına önceden aşina olmadıkları yeni bir dünyayı keşfetme şansı verecek. Mass Effect 3’teki galaksinin dört katı büyüklüğünde olacağı söylenen bu yeni galaksi, oyunseverlerin karşısına hem savaş hem de diploması yeteneklerini test edecek yeni durumlar çıkaracak.

Kullanıcı terichlerinin oyunun gidişatında önemli bir rol oynayacağı söylenen yeni Mass Effect oyununda temel amaç insanların yaşamlarını sürdürebileceği yeni bir koloni oluşturmak olacak. Bu da kullanıcıların diğer ırklarla ve topluluklarla ilişkilerini güçlendirmelerini gerektirecek.

Microsoft Satya Nadella’ya Servet Ödüyor