Marvel’s Avengers için yeni tanıtım videosu

maxresdefault 41

Duyurulduğu günden bu yana tepkilerin odağında olan Marvel’s Avengers oyunu için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Eidos Montreal ve Square Enix işbirliğiyle geliştirilen Marvel’s Avengers oyunu için yeni bir tanıtım videou yayınlandı. Yayınlanan yeni video genel olarak oynanış dinamiklerine ve oyunun atmosferine odaklanıyor.

Bu yılın ortalarında duyurulan Marvel’s Avengers oyunu ilk tanıtıldığı günden bu yana tepkilerin odağında yer almıştı. Oyun severlerin yapıma bu denli tepki göstermelerinin temel nedeni ise, Square Enix’in filmdeki karakterlerden farklı bir çizgide çalışmasıydı.

marvels avengers oyunu

Nitekim oyunda yer alan karakterler ile Marvel filmlerinde yer alan karakterler arasında pek bir benzerlik bulunmuyor. Bu durum haliyle Avengers fanlarının tepkisini çekmiş durumda. Elbette Square Enix’in tüm Avengers oyuncularını bire bir oyuna aktarması için de büyük bir serveti gözden çıkarması gerekecekti. Dolayısıyla burada yapımcı firmaya da hak vermek gerekiyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Avengers oyunu PC, PlayStation 4, Xbox One ve Stadia için eş zamanlı olarak 15 Mayıs’ta satışa sunulacak.

PlayStation 4 ne kadar sattı? İşte yanıtı