Marvel’s Avengers oyunu alternatif sonları ile dikkat çekecek

sss

Önümüzdeki yıl raflardaki yerini alacak olan Marvel’s Avengers oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar.

Crystal Dynamics ve Square Enix işbirliğiyle geliştirilen Marvel’s Avengers oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz E3’te ortaya çıkan yapım, yayınlanan videoları ile tepki çekmişti.

Bu tepkilerin genel nedeni ise oyunda yer alan karakterlerin, Marvel sinematik evreninde yer alan karakterler ile alakasız olmasıydı.

Oyun severler bu konu hakkında Square Enix’e yoğun baskılar yapsa bile yapımcı ekip geri adım atmadı ve karakterlerin tekrardan tasarlanmayacağını duyurdu.

Cyrstal Dynamics’in önemli isimlerinden biri olan Scott Amos, geçtiğimiz gün oyun hakkında bazı yeni detaylar paylaştı. Amos’un verdiği bilgiye göre oyun alternatif sonlara sabit olacak. Oyunun hikayesinin genel anlamda sabit olduğu fakat değişik sonları ile dikkat çekeceği belirtildi.sss

Elbette burada Marvel’s Avengers’ın bir RPG oyunu olmadığını da unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla öyle çok detaylı bir hikaye anlatımı beklememek gerekiyor.

Marvel Avengers büyük bir aksilik yaşanmazsa 15 Mayıs’ta raflardaki yerini almış olacak.

Steam, Stadia ile rekabete hazırlanıyor