Marvel yapımları tamamen değişecek

Marvel yapımları tamamen değişecek

Disney CEO’su Marvel yapımlarının tamamen değişeceği ile ilgili haberleri duyurdu. İşte tüm detaylar.

Dördüncü bir Thor filmi ve üçüncü bir bağımsız Ant-Man filminden sonra, Disney CEO’su artık Marvel evreninde değişiklik yapma vaktinin geldiğini duyurdu. Perşembe günkü Morgan Stanley Teknoloji, Medya ve Telekom Konferansı sırasında Disney CEO’su Iger, “Devam filmleri genellikle bizim için iyi fikirdi ancak artık üçüncü ya da dördüncü filme gerek var mı emin değilim” ifadelerini kullandı.  CEO’nun yorumları, “Ant-Man and the Wasp in Quantumania”nın hayal kırıklığı yaratan gişe performansının hemen ardından geldi. Üç haftadır sinemalarda olan film, Pazar günü dünya çapında sadece 420 milyon dolar kazandı.

Marvel yapımları tamamen değişecek

Yurtiçinde film, 104 milyon dolarlık açılış hafta sonu ile prömiyerinin ardından toplam bilet satışlarında 187 milyon dolar ile hayal kırıklığı yarattı. Bu, Ant-Man’in 2015’teki ilk yurt içi gişesinin toplam brütünü geride bıraksa da, salgın öncesi ortalamalara kıyasla bir düşüş gösterdi. Bu sebeple Disney CEO’su da artık Marvel evreninde bazı şeylerin değişmesi gerektiğine karar kıldı.

Iger, “Bence hangi karakterleri ve hikayeleri araştırdığımıza bakmalıyız ve Marvel’ın önümüzdeki beş yıldaki gidişatına bakarsanız, pek çok yenilik getirmeliyiz. Yenilmezler serisine geri döneceğiz ama tamamen farklı bir Yenilmezler ekibi ile” ifadelerini kullandı. Iger’in sözleri, şirketin maliyetleri düşürmeyi planladığı bir zamana denk geldi.

İşte karşınızda Google Pixel 7a! Özellikleri de ortaya çıktı