Marvel Studios kamera arkası belgesel dizisi 12 Mart’ta başlıyor

Marvel Studios kamera arkası belgesel dizisi 12 Mart'ta başlıyor

Marvel Studios Assembled serisi, MCU’nun şovlarına ve filmlerine perde arkasından bakan yeni bir Disney+ belgesel dizisi. Assembled’ın ilk bölümü, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Teyonah Parris ve Kathryn Hahn’ın yanı sıra dizinin yaratıcı ekibinin yer aldığı WandaVision’a odaklanacak. WandaVision sezonunun birinci finalinden bir hafta sonra, 12 Mart’ta Disney+ ‘da olacak.

Marvel Sinematik Evreni bir bakıma her evren gibi. Genişlediğinde her yöne gidiyor. bu nedenle, MCU 4. Aşama ve sonrasında daha fazla film ve TV şovları geliyor. Böylece Marvel dünyalarının büyüsünün nasıl hayata geçirildiğine dair daha fazla perde arkası belgeseli ve özel yapımların gelmesi şaşırtıcı değil. Bugün gelen bir haber, yeni bir belgesel dizisi olan Marvel Studios ‘Assembled’in Mart ayında Disney+‘ a geleceği açıklandı.

Marvel Studios kamera arkası belgesel dizisi 12 Mart'ta başlıyor

Bölüm açıklamasında “Klasik sitcomlardan ilham alarak prodüksiyonun şaşırtıcı konseptinin nasıl şekillendiğini keşfedin” yazıyor. “Ekibin televizyonun ilk yıllarında kullanılan çeşitli film yapım yöntemlerini taklit etmek için nasıl büyük çaba sarf ettiğini bölümde göreceğiz. “Canlı bir stüdyo seyircisi önünde bütün bir bölümü göstermenin benzersiz zorluklarını ve nihai ödüllerini keşfedin.” Assembled’ın gelecekteki bölümleri The Falcon ve The Winter Soldier, Loki, Black Widow filmi (Scarlett Johansson ile yapıldı) ve Hawkeye serisine odaklanacak. İlgili filmin yayınlanmasından veya ilgili dizinin bitiminden kısa bir süre sonra da Disney+ ‘da yayına girecek. Fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy A52 5G Google Play Console’da görüntülendi!