Samsung Galaxy A52 5G Google Play Console’da görüntülendi!

Samsung Galaxy A52 5G Google Play Console'da görüntülendi!

Samsung Galaxy A52 5G modelinin Güney Koreli teknoloji devi tarafından bir sonraki en çok satan orta seviye model olması bekleniyor. Beklenti yüksek olsa da cihaz henüz piyasaya sürülmedi. Ancak cihazın özellikleri hakkında kesin fikrimiz var. 

Galaxy A52 5G hakkında birçok sızıntıyla ortaya çıktı. Haberler hemen hemen her şeyi açığa çıkardı. Buna ek olarak cihaz şimdi de Google Play Console’da ortaya çıktı. Google Play Console listesi sayesinde edindiğimiz kesin bilgiler arasında cihazın Snapdragon 750G yonga setine sahip olması var. Ayrıca cihaz Android 11 ile birlikte kutudan çıkıyor.

Samsung Galaxy A52 5G Google Play Console'da görüntülendi!

Listede ayrıca, görünürde parmak izi okuyucusu olmadığı farkedildi. Güç tuşu ise açıkça görülebiliyor. Cihaz büyük olasılıkla AMOLED olan bir Infinity-O paneline sahip olacak. Google Play Console sertifikalı Galaxy A52 5G, 6 GB RAM’e ve Full HD + çözünürlüğe ve 420 dpi’ye sahip bir ekrana sahip. Diğer söylentiler arasında, 15W hızlı şarjlı 4.500 mAh pil, arkadaki dört kamera ve bir IP67 derecesi yer alıyor. Bu özellikler, Samsung orta sınıflarının Galaxy A5 (2017) ve Galaxy A7 (2017) ‘den beri sahip olmadığı bir şey.

Samsung Galaxy A52 5G de hemen hemen aynı özelliklere sahip bir 4G kardeşe sahip olacak. Ancak bu versiyonu Snapdragon 720G üzerinde çalışacak. Buna en olarak cihaz 5G ağlarının henüz mevcut olmadığı ülkelerde satış yapacak.

Samsung Galaxy S21+ donmaya başladı, Türk yetkililer “normal” dedi