Ölen amcasının iskeletinden gitar yaptı: Skelecaster

jh77

Prince Midnight’a merhaba deyin. amcasının iskeletinden elektro gitar (Skelecaster) yapan müzisyen, belki de hiç olmadığı kadar popüler hale geldi. Tabii bu iyi mi kötü mü, tartışılır.

Prince Midnight, Florida’da yaşayan bir müzisyen. Metal müzik yapıyor ve pek de bilinen bir isim değildi açıkçası. Fakat yakın zamanda yaptığı bir hamle, onun pek çok kişi tarafından konuşulmasını sağladı. Yaptığı şey ise, gerçek insan iskeletinden bir elektro gitar. Evet, doğru okudunuz.

Prince Midnight, kendi Facebook sayfasında yer verdiği bilgilerde, amcası Filip’in 90’lı yaşlarda hayatını kaybettiğini ve vücudunu da bilime bağışladığını belirtmiş. Ancak Yunanistan’daki okullar artık gerçek insan iskeletini kullanmıyormuş ve hal böyle olunca da amcasının iskeletini bir tabutta bırakmak istememiş. Bunun için de iskeleti Amerika’ya getirerek sonrasında elektro gitar yapmaya karar vermiş, yapmış da!

Prince Midnight’ın dediğine göre, hazırladığı gitarın sesi gayet iyi. Zaten amcasının da bir metalci olduğu belirtilirken, bu hazırladığı gitarın isminin de Skelecaster olduğunu ekleyelim.

Kendi yorumumu belirtmem gerekirse, gitarın sesi gayet de kötü. Zaten fikir de kötü. Pek sağlıklı bir hareket olduğunu söylemek güç. Ne diyelim, gerçekten unutulmaz bir hareket olmuş. Eğer Korona salgını olmasaydı, belki de bu hareketi neticesinde “meraklı insanların ilgisini çekeceği için” mini bir konser turnesine başlayabilir ve iyi para kazanabilirdi.

Bir de kısa tanıtım videosu var. İyi seyirler.

Ölen amcasının iskeletinden gitar yaptı: Skelecaster

Ölen amcasının iskeletinden gitar yaptı: Skelecaster

vivo Y70 akıllı telefon incelemesi: Işıldayan tasarım