Netflix Dota 2 anime serisi Mart ayında geliyor

Netflix Dota 2 anime serisi Mart ayında geliyor

Netflix Dota 2 oyununu anime haline getiriyor. Platform, Valve’in çok oyunculu çevrimiçi savaş arena oyunu Dota 2’yi temel alan yeni bir anime dizisinin küresel lansmanı için hazırlanıyor. 8 bölümlük dizinin adı Dota: Dragon’s Blood olacak. Serinin 25 Mart’ta dünya çapında yayınlanması planlanıyor.

Oyunda kılıç ve kalkanlarla donatılmış dayanıklı yakın dövüş gücü kahramanları olan Dragon Knight’ın hikayesini anlatacak. “Kendini dünyanın yüzünden belayı silmeye adamış” bu karakterin adı Davion. Davion’un, seyahatlerinde antik bir eldwurm (ejderha ırkı) ve asil Prenses Mirana ile yolları kesişiyor. Bunun gibi destansı masallarda olduğu gibi Davion da beklediğinden çok daha büyük olaylara karışıyor.

Netflix Dota 2 anime serisi Mart ayında geliyor

Dragon’s Blood, daha önce X-Men: First Class, Thor ve Terminator: The Sarah Connor Chronicles’da çalışan senarist ve yapımcı Ashley Edward Miller’ın liderliğinde geliştirildi. Anime, The Legend of Korra ve Netflix’ten Voltron: Legendary Defender ile tanınan Studio MIR tarafından çizildi ve canlandırıldı. Kadroya bakılırsa animeden beklenti hayli yüksek.

Miller yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hayranlar, DOTA 2 evrenini nasıl hayal ettiğimize bayılacak. En sevdikleri karakterlerden bazıları hakkında epik, duygusal ve yetişkinlere yönelik bir hikayeyi bir araya getirdik. Sinematik animasyon, oyunculuk ve müziği ise bir sonraki seviyeye taşıdık.” Valve, Blizzard’s Warcraft III: Reign of Chaos için bir MOBA modu olan Defence of the Ancients’ın devamı olarak 2013 yılında Dota 2′yi piyasaya sürdü. Son yıllarda popülerliğini yitirmişti. Ancak Valve, hepsini tek bir büyük sürümde bir araya getirmek yerine, yıl boyunca kahraman güncellemelerini yayınlayarak oyuncuların ilgisini çekmeyi umuyor. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy A52 5G Google Play Console’da görüntülendi!