Bitcoin kripto para yatırımcılarını heyecanlandırdı

bitay değerinde Bitcoin'i yanlışlıkla kaybetti!

Dünyanın en önemli kripto para birimi 20.000 dolar seviyesini aşınca, tüm gözler yeniden bu sektöre dönmeye başladı.

Bitcoin kripto para yatırımcılarını heyecanlandırdı. Kripto para sektörü yeniden canlanma sinyalleri vermeye başladı. Ancak hemen baştan belirtelim ki 2022 yılını ve o yılda kripto paraların nereden nereye geldiğini unutmayın. Nitekim 2021 yılı kripto para yatırımcıları için altın yıl olmuştu. Her yerde her köşede kripto paraların konuşulduğu o günlerde, 70 yaş üstü insanların bile kuyumculara giderek kripto para sorduğunu anlatan haberleri hala hepimiz hatırlarız.

Bitcoin boğa koşusu

İşte bu ilgi ve talep karşısında kripto paralar altın çağını yaşamış ve Bitcoin’in değeri 65 bin dolar seviyelerine kadar gelmişti. Birçok analist o zamanlarda Bitcoin’in 100.000 dolara kadar ulaşacağı konusunda çok emindiler.

Kuantum bilgisayarlar Bitcoin

Bitcoin kripto para yatırımcılarını heyecanlandırdı

Tabi her zaman olduğu gibi yine binlerce insan gözünü kararttı ve evini, arabasını satarak kripto paralara yatırıp yaptı. Ancak sonrasında kripto para yatırımcıları için kanın gövdeyi götürdüğü 2022 yılı geldi ve Bitcoin’in değeri 15 bin dolar seviyelerine kadar çöktü.

Büyük Bitcoin transferi

Bugünlerde ise Bitcoin fiyatının yeniden 20 bin dolar üzerine kapak attığı görülüyor ki şu sıralar 21.050 dolar civarından işlem görüyor. Ancak geçmiş dönemlerden ders alan uzmanlar bu defa daha temkinli ve yatırımcıları da bu şekilde olmak konusunda uyarıyorlar. Nitekim bu artışın bir ara tepki mi yoksa yeni bir yükseliş trendinin habercisi mi olduğu belirsiz. Bakalım kripto para sektörü ve Bitcoin’in bundan sonraki yolculuğu nasıl devam edecek.

Twitter “Sizin İçin” arayüzü, masaüstü kullanıma sunuluyor