She-Hulk dizisinden yeni fragman

She-Hulk dizisi

Marvel, Disney+’ta yayınlanacak She-Hulk dizisinden yeni bir fragman yayınladı. Dizi, 17 Ağustos’ta izleyici ile buluşacak.

Bildiğiniz gibi birkaç gündür Amerika’nın San Diego şehrinde çizgi roman meraklılarını bir araya getiren Comic-Con düzenleniyor. Comic-Con her ne kadar yolculuğuna bir çizgi roman fuarı olarak başlamış olsa da, bugün sinema ve televizyon dünyasının da hayranlarla buluştuğu en önemli etkinliklerden biri haline gelmiş durumda. Pandemi sebebiyle iki yıldır doğru düzgün düzenlenemeyen San Diego Comic-Con bu yıl tam gaz geri döndü ve pek çok heyecan verici duyuruya ve tanıtıma sahne oldu.

San Diego Comic-Con’da panel düzenleyen şirketlerden biri de Marvel’dı. Yeni projelerini Comic-Con’da görücüye çıkaran Marvel, yakında Disney+’ta izleyici ile buluşacak She-Hulk: Attorney at Law dizisinden de yeni bir fragman yayınladı.

She-Hulk

Yayınlanan ilk fragman gibi Comic-Con’da yayınlanan bu yeni fragman da oldukça eğlenceli, hatta komedi türünde diyebileceğimiz bir Marvel dizisinin bizleri beklediğini gösteriyor. Ayrıca ana karakter, çizgi romanlarda olduğu gibi burada da zaman zaman dördüncü duvarı kırarak doğrudan seyirciyle konuşuyor.

Dizinin başrolünde Tatiana Maslany yer alıyor. Maslany, özellikle Orphan Black dizisinde aynı anda birden fazla karakteri başarıyla canlandırmasıyla dikkat çekmişti. Ayrıca Hulk rolüyle tanıdığımız Mark Ruffalo da dizide karşımıza çıkacak. Ruffalo’nun Hulk’u fragmanda da boy gösteriyor.

İlk sezonu dokuz bölümden oluşan She-Hulk: Attorney at Law, 17 Ağustos’ta Disney+’ta başlayacak.

FBI sahte kripto para uygulamalarına karşı uyardı