Man in Black International için ilk fragman yayınlandı

maxresdefault 39

Man in Black serisinin merakla beklenen yeni filmi için ilk tanıtım videosu sonunda yayınlandı. İşte Man in Black International için yayınlanan ilk fragman.

Başrollerinde Will Smith ve Tommy Lee Jones’un yer aldığı ilk Man in Black filmi 1997 yılında vizyona girmişti. O zaman ki kısıtlı teknolojik şartlara rağmen, izleyicilere görsel bir şölen sunan yapım, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Doğal olarak filme olan ilgi beklenenin üzerinde olunca, 2. film de gecikmedi.

İlk filmden yaklaşık olarak 5 yıl sonra Man in Black 2 vizyona girdi. 3 Temmuz 2002’de izleyiciyle buluşan yapım, dünya genelinde yarım milyar doların üzerinde bir gişe hasılatına imza attı.

En az ilk film kadar başarılı olan Man in Black 2, üçüncü filmin ilk sinyallerini de vermişti. Yine de belli başlı sorunlar nedeniyle 3. film beklenenden geç geldi. Man in Black 3, ikinci filmden 10 sene sonra yani 2012’de izleyiciyle buluştu. Dünya genelinde 600 milyon doların üzerinde bir gişeye imza atan yapım, aynı zamanda üçlemenin final filmiydi.

Man in Black International için ilk video!

Genel itibariyle seyircinin ilgisini çeken bu seriyi bitirmek istemeyen yapımcılar, bir spin-off hikayesiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Man in Black International ismiyle vizyona girecek olan yapımın başrollerinde Tessa Thompson ve Chris Hemsworth yer alıyor.

Ayrıca Man in Black International kadrosunda Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Davina Sitaram ve Kumail Nanjiani gibi tanıdık yüzler de yer alacak.

14 Haziran 2019’de vizyona girecek olan Man in Black International için yayınlanan tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.