Spider-Man Silver Lining çıkış videosu yayınlandı

maxresdefault 40

Insomniac Games tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Spider-Man için son DLC paketi de satışa sunuldu. İşte Spider-Man Silver Lining için yayınlanan çıkış videosu.

2018’in en çok ses getiren yapımlarından birisi de Spider-Man oldu. Insomniac Games tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Spider-Man, gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman oyunlarından biri olmayı başardı.

Dinamikleri, atmosferi, hikayesi ve oynanış tarzıyla en başarılı Örümcek Adam oyunu olarak kabul gören yapım için yeni bir DLC daha yayınlandı.

Insomniac Games daha oyun çıkmadan önce 3 adet hikaye içerikli DLC yayınlayacağını açıklamıştı. Bu paketlerden ilk ikisi The Heist ve Turf Wars zaten oyun severlerin beğenisine sunulmuştu. Geçtiğimiz gün ise üçüncü ve son genişleme paketi olan Silver Lining de satışa çıktı.

Spider-Man Silver Lining sonunda çıktı!

Insomniac Games Spider-Man Silver Lining için bir de çıkış videosu yayınladı. Yayınlanan bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Spider-Man Silver Lining , genel olarak Sable International’ın teknolojisini çalan bir grup paralı asker üzerine yoğunlaşıyor. Oyunun ana hikayesinde de önemli bir role sahip olan Silver Sable, çalınan teknolojiyi geri alabilmek için Spider-Man ile iş birliği yapıyor.

Eğer Spider-Man Silver Lining eklentisini tek başına satın almak isterseniz 36TL gibi bir fiyat ödemeniz gerekiyor. Diğer iki paketinde dahil olduğu City That Never Sleeps içinse 58TL ödemeniz yeterli. Elbette bu fiyatların Ocak indirimleri kapsamında bulunduğunu da hatırlatalım.

Pokemon Lets Go için güncelleme yolda