Lucifer dizisinin son sezonunun fragmanı yayınlandı

Lucifer dizisinin son sezonunun fragmanı yayınlandı

Netflix’in en sevilen dizilerinden olan ve ciddi hayran kitlesine sahip Lucifer son sezonuyla sevenlerine veda edecek. Şimdi dizinin son sezonu için fragman geldi. İşte detaylar.

Lucifer, ilk olarak 2016 yılında sevenleriyle buluşmuştu. Kısa sürede ciddi bir hayran kitlesine sahip olan dizinin son sezonu hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Konusuyla dikkat çeken dizi şu ana kadar beş sezon olarak yayınlandı. Şimdi sevilen dizi altıncı ve son sezonuyla sevenlerine veda edecek. Dizi yakında ekranlara veda edecek. Şeytanın ta kendisinin cehennemden sıkılıp Los Angeles’ta bir hayata başlamasını konu alan dizi için bugün yeni bir fragman geldi. Fragman, Netflix Türkiye kanalından Türkçe altyazı ile yayınlandı.

Lucifer dizisinin son sezonunun fragmanı yayınlandı

Dizinin altıncı sezonu da hayranları memnun edecek türde bir konuyla geliyor. Fragmana da bakılırsa hayranlar dizinin son sezonunda hayal kırıklığı yaşamayacak. Yeni sezon için paylaşılan kısa tanıtım yazısı ise bu şekilde: Lucifer büyük terfiyi aldı, ama acaba bu işi gerçekten istiyor mu? Chloe dedektiflik işini bırakmaya hazırlanırken Amenadiel, Los Angeles Emniyetine katılıyor. Lucifer’ın son sezonu nihayet geldi çattı. Bu sefer gerçekten hikâyenin sonuna geldik. Lucifer dünyanın hâkimi olma fırsatını yakalamıştır ancak tereddütleri vardır. Dünya, ona hükmeden bir gücün yokluğunda kaosa sürüklenirken Lucifer’ın bu gidişat karşısındaki hamlesi ne olacaktır? Lucifer, Chloe, Amenadiel, Maze, Linda, Ella ve Dan‘e buruk bir veda ettiğimiz bu sezonda bizlere katılın. Yanınıza mendil almayı da unutmayın.

Türkiye e-ticaret karnesi şaşırttı: İnternet üzerinden alışveriş yükselişte