Lords of the Fallen’dan beklenen haber geldi

123 56

Son günlerde isminden sıklıkla söz ettiren Lords of the Fallen’ın Gold olduğu yani bittiği ve çıkışa hazır olduğu açıklandı.

Oyunun Twitter hesabında yapımın Gold olduğu duyuruldu. Lords of the Fallen, 13 Ekim’de PC, PS5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek. Bununla birlikte geliştirici Hexworks oyunun çıkmasından önce geliştirici günlüğü yayınlayacağını ve merak edilen sorulara cevap vereceğini açıkladı.

Oyuncular Lords of the Fallen’da Adyr isimli iblis tanrının yeniden dirilmesini durdurmaya çalışıyor. Yapımın en dikkat çekici yanı iki farklı dünyaya sahip olması. Axiom ve Umbral isminde iki diyar var. Axiom yaşayanların, Umbral ise ölülerin dünyası.

Lords of the Fallen

Oyuncular büyülü fenerle iki dünya arasında geçiş yapabilecek. Mesela Axiom’da kapalı olan bir yere, Umbral’da gidebilecekler. Karakter öldüğünde Umbral’da uyanacak, Axiom’a dönmek ve tecrübe puanlarını geri almaya çalışacak. Eğer kullanıcılar Axiom’a geri dönemeden Umbral’da ölürse, son kayıt noktasından başlayacaklar ve harcanmamış tecrübe puanlarını da kaybedecekler.

Lords of the Fallen’da kayıt noktaları çok az olacak, fakat Hexworks Umbral’da canavarlardan toplanan malzemelerle oyuncuların kendi kayıt noktalarını oluşturabileceğini söylüyor.

Oyun kesintisiz co-op desteğine de sahip olacak. Oyuncular vestiges olarak bilinen noktalarda arkadaşlarını veya rastgele başka bir oyuncuyu çağırıp, co-op oynayabilecek. Kullanıcılar oyundan çıkana kadar co-op modunda oynamaya devam edecek.

Baldur’s Gate 3 yıl bitmeden Xbox’a gelecek