Windows 8.1 Kullanıcıları Windows 7’ye Dönüyor

Windows 8.1 Kullanıcıları Windows 7ye Dönüyor

Windows 8.1 için yayınlanan yeni güncellemenin kurulumunda sorun yaşayan kullanıcıların, çözüm olarak Windows 7’ye geri dönmeye başladığı belirtiliyor.

Uzun süredir beklnen Windows 8.1 Update 1, Microsoft tarafından 8 Nisan’da resmi olarak yayınlandı. Yayınlanan bu önemli güncellemenin kurulması zorunluydu ve kurulan bu güncellemeyle beraber Windows‘un masaüstü bilgisayarlarla daha uyumlu hale gelmesi bekleniyordu. Ancak bir kısım kullanıcı için bu yeni güncelleme çözüm değil sorun getirdi.

Windows_8.1

Windows 8.1 Update 1‘i cihazlarına kurma konusunda sorun yaşayan bu kullanıcılar, Microsoft‘un resmi forumlarında yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Bunun üzerine Microsoft yaşanan sorunu gidermek için harekete geçti ve kullanıcılarına bazı çözüm yolları önerdi. Ancak bu müdahaleler yetersiz kalmış olmalı ki, bazı Windows kullanıcıları çareyi Windows 7‘ye geri dönmekte buldu. Bununla da kalmayan bazı Windows kullanıcıları, Microsoft‘tan hoşnutsuzluklarını göstermek için farklı işletim sistemlerine geçeceklerini belirttiler.

HTC One M8′in Mavi Versiyonu Ortaya Çıktı