Loki, ikinci sezonuyla Disney+ platformuna geri dönecek

Loki, ikinci sezonuyla Disney+ platformuna geri dönecek

İskandinav Tanrısı Loki, yeni bir sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. Bugün Disney, Marvel Studios serisinin Disney+’a ikinci bir sezon ile geri döneceğini açıkladı. Medya devi, haberi duyurmak için dizinin finalini kullandı. Altıncı bölümün bitiş jeneriğinin ortasında, Loki’nin dava dosyasında “Loki 2. sezonda geri dönecek” yazan bir damga görülüyor.

Loki’nin devam etmesi için verilen karar zor olmasa gerek. Zira Loki, Disney+’ın Haziran ayında en çok izlenen prömiyerine ev sahipliği yaptı. Bu başarısının ardından dizi şimdi, ikinci sezon yenilemesi alan ilk Disney+ Marvel şovu oldu. Bu arada, WandaVision ve The Falcon and Winter Soldier’ın kaderi, henüz belli değil. Loki, yakında çıkacak olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde keşfedilecek çoklu evrenler de dahil olmak üzere Marvel Sinematik Evreninin çoğu detayı hakkında bilgi sahibi olmamıza yardımcı oldu.

Loki, ikinci sezonuyla Disney+ platformuna geri dönecek

Genel olarak Marvel hayranı olmak için iyi bir zamanda yaşıyoruz. Önceden Marvel filmlerinin vizyona girmesi için senelerde beklememiz gerekirdi ve deneyimimiz bir kaç saatlik bir filmle sınırlı kalırdı. Şimdi ise Disney+ sayesinde sevdiğimiz Marvel evreni hakkında dizilee sahibiz. Geçen hafta, Black Widow’un Disney+ Premier Access’te ve sinemalarda gösterime girmesiyle Marvel filmleri için iki yıllık bir durgunluk dönemi sona erdi. Aksiyon filmi, yayın hizmetinde 60 milyon dolar ve dünya çapında 215 milyon dolar kazandırdı.

REvil hacker grubu hiçbir sebep yokken dağıldı: ABD ve Rusya anlaştı mı