LG’nin G3’ten Beklentisi Büyük!

lg1

Dünyaca ünlü teknoloji devi LG, amiral gemisi G3’ten çok şey bekliyor. LG, G3 hakkındaki beklentilerini, yayınladığı basın duyurusu ile kamuoyu ile paylaştı.

Samsung ve HTC gibi akıllı telefon üreticileri arkalarında çok zor bir yaz bıraktı ama LG cephesinde her şey güllük gülistanlık.  LG’nin satışları, hiç olmadığı kadar canlı ve şirketin pazar payı hiç olmadığı kadar fazla.

LG’nin tahmini, 2014 yılının son çeyreğinde 60 milyon adet amiral gemisi telefon satışı gerçekleşeceği yönünde.

IMG 0051

LG sözcüsü, “Şirketimiz, akıllı telefon dünyasını sonsuza kadar değiştirdi. Oyunun artık farklı kuralları var. Rakiplerimiz tökezlerken biz yükseliyoruz ve yükselişimiz devam edecek. G3’ten çok şey bekliyoruz. Uzmanlarımız pazarı dikkatlice analiz ettiler. Elde edilen bilgilerin ışığında şunu rahatça söyleyebiliriz ki; LG G3, birkaç ay içerisinde 10 milyon adetlik satış adetini aşacak. Bu da, akıllı telefon pazarına girdiğimizden beri, 10 milyon bandını ilk geride bırakışımız olacak.” açıklamasında bulundu.

Hem eleştirmenlerden, hem de kullanıcılardan sürekli övgü alan LG G3; a 5.5-inç 1440 x 2560 IPS ekran, 2.5 GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, 13 megapiksel fotoğraf makinesi ve Adreno 330 Grafik yongası gibi üstün özelliklerle, adından sıkça söz ettiriyor.

Çin, Microsoft’u Bilgi Saklamakla Suçladı