LG G3’ten Bir Görüntü Daha Yayınlandı

LG G3ten Bir Görüntü Daha Yayınlandı

Önümüzdeki günlerde LG tarafından resmi olarak tanıtılması beklenen LG G3’ten yayınlanan yeni görüntüde, telefonun boyutları gözler önüne seriliyor.

Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics’in yeni amiral gemisi akıllı telefonu ve LG G2’nin halefi olan LG G3, son aylarda teknoloji dünyasının gündemini sıklıkla meşgul etmeyi başardı. Bugüne kadar telefon hakkında birçok detay ortaya çıktı ve internete sızan görüntüler sayesinde merak edilen birçok detay öğrenildi. İnternete sızan bu görüntülere dün bir yenisi daha eklendi ve evleaks hesabından paylaşılan bu yeni görselde telefonun boyutları detaylı olarak gözler önüne serildi.

LG_G3

Evleaks hesabı tarafından telefon meraklılarıyla paylaşılan bu yeni görüntüden anlaşıldığı kadarıyla LG’nin yeni amiral gemisi 78 x 150 x 13 mm boyutlarında olacak ki, bu da LG G3’ü nispeten büyük bir telefon yapıyor. 2014 yılın en çok merak edilen akıllı telefonlarının başında gelen LG G3’ün ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor. Ancak LG Electronics’in 27 Mayıs’ta düzenleyeceği etkinlikle yeni telefonunu resmi olarak görücüye çıkarması bekleniyor.

Dünyanın En Değerli Markası Google Oldu