LG G3 Ne Zaman Tanıtılacak?

LG G3 Ne Zaman Tanıtılacak

LG’nin yeni amiral gemisi LG G3’ün tanıtım tarihi belli oldu. Tanıtım etkinliğinin düzenleneceği şehirler arasında İstanbul’da yer alıyor.

LG’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu 27 ve 28 Mayısta düzenlenecek etkinliklerle birlikte tanıtılacak. Android işletim sistemli akıllı telefon en iddialı aktörlerinden birisi olması beklenen LG G3’ün teknik özellikleri ve tasarımına dair çeşitli görüntü ve bilgiler sık sık gündemde yerini almıştı. Telefon hakkında bilinmeyen pek bir şey olmasa da, LG G3 tanıtım  öncesinde yaratılan gizem ortamıyla merak uyandırıyor.

lg g3 waldo emerson

2 güne yayılacak etkinlikle birlikte tanıtılacak olan LG G3, 27 Mayısta San Francisco, New York ve Londra 28 Mayısta Seul, Singapur ve İstanbul’da düzenlenecek özel etkinliklerle tanıtılacak. Amerikalı yazar Ralph Wald Emerson’un “To be simple is to be Great” sözlerinin yer aldığı davetleri fırçalamış metal görüntüsü üzerinde yer alırken, akıllara telefonun polikarbonat yerine fırçalanmış metal gövdeyle mi geleceği sorularını getirdi. 

LG’nin Yükselişi Sürüyor!