LG G3 Amerika’da Çok Farklı

LGG3 AndroDollar 1

LG’nin gözde akıllı telefon modeli G3’ün Amerika satış fiyatı 100 dolara kadar düşüyor. 

Güney Koreli teknoloji üreticisi LG’nin son olarak piyasaya sürdüğü amiral gemisi modeli LG G3 Amerika’da satışa sunuldu. Cihazın Amerika’da farklı olmasının sebebi ise global pazar fiyatının 100 dolar altında satılıyor olması. Oldukça başarılı teknik özelliklere sahip, iddialı bir telefonun normalden 100 dolar ucuza satılıyor olması alıcıları etkileyecek bir hamle olarak karşımıza çıkıyor.

 

big

 

 

LG G3 Amerika’da AT&T, Verizon ve Sprint tarafından 200 dolara satışa sunulmuş durumda. Ancak bu noktada cihazın fiyatının alınan tarifeye göre değiştiğini hatırlatmakta fayda var. Bunun yanı sıra dünyaca ünlü alışveriş sitesi Amazon LG’nin gözde akıllı telefon modelini 100 dolar ile 580 dolar fiyat aralığı ile satıyor. Bu noktada da AT&T servisinden aldığınız hizmete göre değişkenlik gösteriyor.

LG G3’ün Amerika satış fiyatlarının bu kadar düşük olması sizleri endişelendirmesin, cihaz 3GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip versiyon. Öte yandan üç Amerikalı aracıda metalik siyah renkli LG G3 satıyor. AT&T ve Verizon beyaz renkli modeli de satıyor. Altın renkli LG G3’ü sağlayan tek aracı ise Sprint.